adamkijak Napisano 31 Grudnia 2011 Share Napisano 31 Grudnia 2011 Witam Model to Trumpek w skali 1:35, zlozony juz jakis czas temu, ale z braku pomyslu lezal na szafie prawie rok. Jako ze na swieta dostalem nowy aerograf i musialem go na czyms wyprobowac to przyszla pora na Abramsa. Model nie przedstawia zadnego konkretnego czolgu z konkretnej jednostki, poprostu zlepek paru pomyslow z roznych pojazdow ktore mi przypadly do gustu. Pomalowany farbami Tamki, kamuflaz z reki bez maskowania. Brudzony pigmentami Miga. Zaczalem tez skladac gaski z Bronco. Poniewaz model ma ruchome zawieszenie z chyba RB models o ile dobrze pamietam (co do tego nie jestem pewien), mialem zamiar go postawic na jakis duperelach zeby ladnie odwzorowac zawieszenie, ale na pomysle sie skonczylo. Moze w przyszlosci cos tam jeszcze zmienie w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lkmiec Napisano 31 Grudnia 2011 Share Napisano 31 Grudnia 2011 Jak dla mnie: Na plus - całkiem wiarygodnie wyglądająca ziemia na zawieszeniu Na minus - wszystkie gadżety na wieży wyglądają na wymalowane identycznym kolorem Znak zapytania - o co chodzi z tym jasnym śladem pryskanym z aero dookoła wozu? Jeśli to mialo być kurzenie, to nie bardzo to kupuje Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matek38 Napisano 31 Grudnia 2011 Share Napisano 31 Grudnia 2011 Ogólnie fajnie ci wyszedł model. Tylko nie przemawia do mnie ta plandeka która wisi nienaturalnie. No i tak kolega wyżej napisał wszystkie dodatki na wierzy pomalowane tak samo. Ale co do modelu nie mam zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuglaty Napisano 31 Grudnia 2011 Share Napisano 31 Grudnia 2011 Masz jakieś kwity ne tę dziwną kolorystykę kanista i wyrzutników granatów? Ogólnie pojazd wygląda nieżle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 31 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2011 Skrzynki na amunicje na wiezy sa pomalowanie jednym kolorem, taki byl plan. Plandeka jest innego koloru i taki ma ksztalt bo sie opiera o bambetle pod spodem. Wlaz dowodcy, ladowniczego, kierowcy, czesci fartucha bocznego z obu stron w roznych miejscach sa pomalowane rowniez jednym kolorem (bazowym) jako ze w zamysle mialy zostac wymienione na nowe, dlatego nie sa w tonacji kamuflazu, maja sie odrozniac celowo. Jasny slad dookola pojazdu to jest kurz, celowo jasniejszy niz bloto z przodu i na spodzie wanny. Kanister na wode pomalowany wedlug schematu z instrukcji, chociaz przyznam ze zdjecia w takim kolorze nie znalazlem. Granatniki so w kolorze kamuflazu, a jezeli chodzi o same granaty to mnostwo zdjec mozna znalezc tutaj: https://plus.google.com/photos/109634117716683600143/albums/5132484405239366241?banner=pwa Kolor kanistra i granatow jest zbyt wyjaskrawiony, to wina obrobki zdjec. Wyszly za ciemne i musialem troche rozjasnic dlatego tak dziwnie raza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Interesujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi