RH Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Pierwszy modelik w Nowym Roku prezentowany na forum W pewnym wieku już nudne staje sie witanie Nowego Roku ,stąd tez na drugi dzień człowiek ma trzeźwy umysł nie zmącony promilami .Co przekłada sie na to że można bez żadnych trudności poszaleć na forum ,wstawiając nowy modelik . A jest nim tytułowy F3F-2 .Malowanie trochę inne niż z pudla Wyszukałem je w internecie ,a że było ładne to takie zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Świetny i jak zwykle w doskonale już rozpoznawalnym Kolegi stylu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Nie jestem "lotnikiem" ale ten model zrobił na mnie wrażenie . Życzę Ci w Nowym Roku wielu takich pięknych modeli no i ogólnie najlepszego. pozdro eljazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 1 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2012 Nie jestem "lotnikiem" ale ten model zrobił na mnie wrażenie . Życzę Ci w Nowym Roku wielu takich pięknych modeli no i ogólnie najlepszego. pozdro eljazz Dziękuję i na wzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 4 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2012 Wstawiam jeszcze dwie fotki bardziej ostre .,troszkę lepiej zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi