filinho_77 Napisano 2 Stycznia 2012 Share Napisano 2 Stycznia 2012 Blaszki i elementy fototrawione godne polecenia do Tornado ECR 1:72 od Italeri i do F-15E Strike Eagle 1:72 też od Italeri. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Blaszki i elementy fototrawioneA czym to się różni? Bo ja nie wiem, przyjezdny jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba9575 Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Blaszki i elementy fototrawioneA czym to się różni? Bo ja nie wiem, przyjezdny jestem Bodajże blaszki są z mosiądzu, a elementy fototrawione ze stopu miedzi i cynku... Pozdrawiam, JK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 Dobra, nie róbcie sobie jaj. Dla kogoś nieobznajomionego (uff... ale słowo) z potoczną terminologią modelarską nie musi jednoznacznie kojarzyć się jedno z drugim. Kolego filinho_77, jak już pewno się domyśliłeś po kąśliwych uwagach kolegów, słowa te to synonimy - oznaczające to samo. A na twoje pytanie nie znam odpowiedzi ... pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bombee Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 filinho_77, znajdź jakieś bo - może jest kilka róźnych zestawów - i podpytaj na forum które wybrać. Nikt za Ciebie raczej nie będzie szukał elementów do Twoich modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi