eljazz Napisano 7 Stycznia 2012 Share Napisano 7 Stycznia 2012 Przedstawiam najnowsze z roku 2011 nabytki muzeum w Drzonowie : wyrzutnie KRUG ze stacją naprowadzania. Wnętrze stacji naprowadzania dzięki uprzejmości kustosza pana Tadeusza Blachury . Polecam wizytę w muzeum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koks Napisano 8 Stycznia 2012 Share Napisano 8 Stycznia 2012 W muzeum byłem już nie raz, ale na KRUGA przyjechałem 2 tygodnie za wcześnie, dowiedziałem się o tym dopiero jak wychodziłem, na tablicy ogłoszeń, nic, na wiosnę powtórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 9 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2012 Polecam bo oprócz KRUGA jest nowy SU 22 a i w słynnym baraku też przybyło. pozdro eljazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 11 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2012 Przepraszam ale znalazłem jeszcze kilka fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wapoi Napisano 14 Stycznia 2012 Share Napisano 14 Stycznia 2012 strzelałem z tego hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 14 Stycznia 2012 Share Napisano 14 Stycznia 2012 Fakt, że sprzęt nie pierwszej młodości, ale wycofywać go z eksploatacji nie zastepując niczym to mało rozsądne posunięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 14 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2012 Fakt, że sprzęt nie pierwszej młodości, ale wycofywać go z eksploatacji nie zastepując niczym to mało rozsądne posunięcie. Tu się z Tobą zgadzam ale nie nam maluczkim podejmować decyzję. Ale muzeum polecam, zwłaszcza wspaniałych pracowników ( kustoszów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi