Adrianowro Napisano 7 Stycznia 2012 Share Napisano 7 Stycznia 2012 Jako że żona z młodą jeszcze w szpitalu, a młody wreszcie padł. Smrodzę na szybko co bardziej toksycznymi farbami póki mam na to czas. Ostatni produkt Revella. Ładnie wykonany - tu poszli po rozum do łba i wycieli już okienka pod oświetlenie. Części na jeden wieczór sklejania. Talerz Kadłub Całe wnętrze prysnąłem srebrną gunze C Gondola silnika z miejscem na led \ Szkiełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Stycznia 2012 Share Napisano 8 Stycznia 2012 To ty i Si-fi też się bawisz? Aleś przeskoczył lata świetlne. Kiedy bedziesz wklejał szybki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 8 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2012 W sumie jeszcze nie ale pewnych modelach się marzyło CD Sam model to kilkanaście części na krzyż- sklejalność na jeden wieczór. Talerz z gniazdami pod LEdy do oświetlenia kabiny , brakuje boksów pod ledy pozycyjne Kadłub Gondola Jutro ide do elektronika aby poszperać z modułami sterowania pozycyjnymi i napędem WARP A napęd WARP ma wyglądać tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 28 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2012 światła pozycyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Działają. Pewno przejdzie przegląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 28 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2012 Test napędu WARP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 29 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2012 Kable kable kable Masakra było upchanie okablowania do "podpory" gondoli silnika. Pomalowałem również od środka te czerwone gule aby światło ładniej się rozpraszało i nie było widać diód. Za kosmiczny dok służy gąbka do przechowywania lamp ksenonowych Podświetlenie kabiny to na razie latarka :P Jutro wizyta u elektronika bo skończyło mi się okablowanie i diody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Bardzo fajnie ci to wychodzi. Ciągle tu wpadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 30 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2012 Test talerza Trzeba będzie jeszcze ze dwie diody dołożyć. A jutro kabina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 3 Lutego 2012 Autor Share Napisano 3 Lutego 2012 Kable przeciągnięte !!! Całość schnie Trochę szpachlowania będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 Ciągle tu zaglądam i coraz łaniejsze to łatadło jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 7 Lutego 2012 Autor Share Napisano 7 Lutego 2012 Bokiem wychodzą mi już kabelki !!! Czekam jeszcze na układ do drugiego silnika i koniec. Zostaje malowanie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Scieżka dźwiękowa totalnie skopana - zamiast Lisa mogłeś jakąś muzę zapodać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 9 Lutego 2012 Autor Share Napisano 9 Lutego 2012 Dzisiaj podłączyłem drugi silnik - jedyny mankament że po jakimś czasie silniki maja delikatną a- synchronizację względem siebie - nie bardzo wiem czemu - zasilanie odpalane jest z tego samego źródła , ten sam sterownik i ta sama ilość diód. Zamaskowałem te okienka które mają być niepomalowane. Okna w "szyjce" będą zgaszone bo tam widać przewody. Z instalacji został tylko montaż drugiego wyłącznika od świateł pozycyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 Bardzo ładnie się świeci. Chyba tylko ją ci kibicuję, he, he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 9 Lutego 2012 Autor Share Napisano 9 Lutego 2012 Bardzo ładnie się świeci. Chyba tylko ją ci kibicuję, he, he. Nikt nie mówił że będzie łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 Ja też tu zaglądam . No w końcu jakiś statek kosmiczny, kóry wygląda jak prawdziwy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 Bardzo ładnie się świeci. Chyba tylko ją ci kibicuję, he, he. Nie, nie tylko Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 11 Lutego 2012 Autor Share Napisano 11 Lutego 2012 A bardzo mi miło że tylu zagląda tutaj ;) Malowanie rozpoczęte Prawie jak nocna lampka Chyba zamaluje te zielone szybki na czarno bo za bardzo bebechy widać ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 12 Lutego 2012 Autor Share Napisano 12 Lutego 2012 Zabawa kolorem białym Okna trzeba podmalować , mam małe problemy z pozycyjnymi na dole chyba trzeba będzie układ wymienić :/ I w "kosmosie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 13 Lutego 2012 Autor Share Napisano 13 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 15 Lutego 2012 Autor Share Napisano 15 Lutego 2012 Miał być Enterprise ale wydawał się taki nudny i oklepany. Będzie USS Potemkin (admina proszę o zmianę nazwy tematu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Lutego 2012 Share Napisano 15 Lutego 2012 Mocio ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 23 Lutego 2012 Autor Share Napisano 23 Lutego 2012 Jeszcze w kilku miejscach pod pędzluje i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Świetny. Cieniowanie mi się bardzo podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi