dr.Watson Napisano 8 Stycznia 2012 Share Napisano 8 Stycznia 2012 Witam. Jest to moja pierwsza figurka w tej skali, więc proszę mnie nie bić Na swoje pocieszenie dodaję że w realu wygląda lepiej, ale niestety zdjęcia pokazują wszystko. Na zdjęcia nie narzekać, bo lepszych nie będzie, obecne robione telefonem. Może uda sięz czasem dorwać jakiś aparat, to wtedy...... Figurka malowana farbami gunze, paski porobione z blachy po piwie, podstawka w całości gips. "Deszczyk" na ubraniu robiony ołówkiem. Figurkę robiło się bardzo przyjemnie, wszystko ładnie odlane, niestety Szkop mnie załatwił, przy odcinaniu magazynków od figurki skalpelem, w celu ich lepszego pomalowania rozciąłem sobie dłoń. Efekt, pięć szwów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Stycznia 2012 Share Napisano 8 Stycznia 2012 Ogólnie mi sie podoba. Jest kilka małych niedociągnięć, ale nie jestem godny ich wymieniać jako figurkowy leszcz. Jedynie co mógłbyś jeszcze poprawić to kolor drewna na kolbie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 8 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2012 Zgadzam się, mnie także się za bardzo nie podoba, ale cóż....w kolejnej może się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi