Tremac Napisano 9 Stycznia 2012 Share Napisano 9 Stycznia 2012 Tym razem chcialbym pokazac najnowszy ulepek zrobiony ostatnio. Warsztatu nie zamieszczalem gdyz wiekszosc modelu zezbilem w pracy na kolanach oraz nic nowego raczej nie wniose Model poza metalowa lufa bez zadnych dodatkow. Jest to pierwszy jamerykanski pojzad w mojej kolekcji. Model wart swojej ceny I tu jeszcze jeden jankes ktory sie buduje ale o tym innym razem Zapraszam do ogladania i komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Stycznia 2012 Share Napisano 9 Stycznia 2012 Fajny Shermanik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 9 Stycznia 2012 Share Napisano 9 Stycznia 2012 Fajny Shermanik. Nawet bardzo. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antyvirus Napisano 9 Stycznia 2012 Share Napisano 9 Stycznia 2012 Nie znam się na hamerykanach, więc merytorycznie się nie wypowiem. Samo wykonanie SUPER !!! gratuluje i czekam na kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 12 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2012 Bardzo dziekoje za komentaze Nie znam się na hamerykanach, więc merytorycznie się nie wypowiem.Samo wykonanie SUPER !!! gratuluje i czekam na kolejne Merytorycznie zdziwil bym sie gdyby bylo dobrze Poprawnosc raczej odstawiam na dalszy plan gdzyz chcacy wertowac literature na modelarsztwo juz by czasu nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 16 Stycznia 2012 Share Napisano 16 Stycznia 2012 Modelik w tej skali bardzo fajny. Co znaczy słowo "zezbilem" w twojej wypowiedzi bo jakoś nie mogę zrozumieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 17 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2012 Modelik w tej skali bardzo fajny. Co znaczy słowo "zezbilem" w twojej wypowiedzi bo jakoś nie mogę zrozumieć. Podziekowal Ups wkradl mi sie chochlik drukarski Chodzilo mi o rzezbienie i nie nalezy traktowac tego doslownie. Tak sie skojarzylo bo zajelo mi to 4 miesiace a nie latwo bylo toczyc na tokarce i jednoczesnie model robic. ps Co do pisowni to juz kilka razy probowalem ale moja klawiatura nie chce pisac po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi