maciol Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 może się raczej nie jeździ, ale zawsze można powiedzieć, że auto stoi na parkingu a z czego ta siatka na górnym łóżeczku? taka ładna, a trzeba by było z niej zrezygnować, gdyby miało byc złóżone łóżko pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek_muzzy Napisano 27 Lutego 2012 Autor Share Napisano 27 Lutego 2012 Ta siatka na górnym łóżku jest kupiona na alledrogo - jest wykonana z miedzi, została pomalowana na czarno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 2 Marca 2012 Share Napisano 2 Marca 2012 a tą siatkę to sprzedają jako co? jako siatka na górną leżankę na dziale modelarskim czy coś innego? gdzie szukac coś takiego? pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek_muzzy Napisano 4 Marca 2012 Autor Share Napisano 4 Marca 2012 Volvo już prawie skończone, muszę dorobić jeszcze kilka małych detali - między innymi przewody do naczepy itd itp. Ale tym zajmę się przy okazji sklejania naczepy. Maciol taką siatkę kupiłem na alledrogo, poniżej link do aukcji: http://allegro.pl/listing.php/search?category=1061&string=siatka zapraszam do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 10 Marca 2012 Share Napisano 10 Marca 2012 dzięki za tą siateczkę, jaka to jest gramatura jej tak dla orientacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek_muzzy Napisano 6 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2012 Witajcie, Popracowałem trochę jeszcze nad Volvem, chciałbym zdradzić Wam prosty trick z zrobieniem przeziernego grilla - tak jak w prawdziwym, środkowa część jest przezierna. Miałem co prawda czeskie blachy z grillem, ale wolałem upgradować orginał plastikowy. F12 jest dość popularnym modelem, więc jak ktoś będzie z nim działał to może skorzystać z mojej porady. Orginalny grill zeszlifowałem od spodu pilnikiem, zajęło mi to cały weekend, ale myślę że warto było. Szlifować należy bardzo ale to bardzo delikutaśnie, zeszlifowany grill jest dość wiotki - jest duże ryzyko połamania części. Ale jeżeli zrobimy to z czuciem, efekt jest OK. Pozdro M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 6 Czerwca 2012 Share Napisano 6 Czerwca 2012 Cześć! Wygląda dobrze! Tak to już jest, że na ogół w modelarstwie dobry efekt wymaga masy czasu i pracy. Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 6 Czerwca 2012 Share Napisano 6 Czerwca 2012 Ja jestem trochę rozczarowany tym tematem, miało być ambitnie z blaszkami a tu lipa. Model jest ładny, nie podobają mi sie jedynie reflektory. Powodzenia w dalszych pracach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 6 Czerwca 2012 Share Napisano 6 Czerwca 2012 Jak dla mnie atrapa na 6+. Kupa roboty się opłaciła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi