maciol Napisano 23 Lutego 2012 Napisano 23 Lutego 2012 może się raczej nie jeździ, ale zawsze można powiedzieć, że auto stoi na parkingu a z czego ta siatka na górnym łóżeczku? taka ładna, a trzeba by było z niej zrezygnować, gdyby miało byc złóżone łóżko pzdr. Cytuj
maciek_muzzy Napisano 27 Lutego 2012 Autor Napisano 27 Lutego 2012 Ta siatka na górnym łóżku jest kupiona na alledrogo - jest wykonana z miedzi, została pomalowana na czarno. Cytuj
maciol Napisano 2 Marca 2012 Napisano 2 Marca 2012 a tą siatkę to sprzedają jako co? jako siatka na górną leżankę na dziale modelarskim czy coś innego? gdzie szukac coś takiego? pzdr. Cytuj
maciek_muzzy Napisano 4 Marca 2012 Autor Napisano 4 Marca 2012 Volvo już prawie skończone, muszę dorobić jeszcze kilka małych detali - między innymi przewody do naczepy itd itp. Ale tym zajmę się przy okazji sklejania naczepy. Maciol taką siatkę kupiłem na alledrogo, poniżej link do aukcji: http://allegro.pl/listing.php/search?category=1061&string=siatka zapraszam do galerii. Cytuj
maciol Napisano 10 Marca 2012 Napisano 10 Marca 2012 dzięki za tą siateczkę, jaka to jest gramatura jej tak dla orientacji ? Cytuj
maciek_muzzy Napisano 6 Czerwca 2012 Autor Napisano 6 Czerwca 2012 Witajcie, Popracowałem trochę jeszcze nad Volvem, chciałbym zdradzić Wam prosty trick z zrobieniem przeziernego grilla - tak jak w prawdziwym, środkowa część jest przezierna. Miałem co prawda czeskie blachy z grillem, ale wolałem upgradować orginał plastikowy. F12 jest dość popularnym modelem, więc jak ktoś będzie z nim działał to może skorzystać z mojej porady. Orginalny grill zeszlifowałem od spodu pilnikiem, zajęło mi to cały weekend, ale myślę że warto było. Szlifować należy bardzo ale to bardzo delikutaśnie, zeszlifowany grill jest dość wiotki - jest duże ryzyko połamania części. Ale jeżeli zrobimy to z czuciem, efekt jest OK. Pozdro M Cytuj
pmroczko Napisano 6 Czerwca 2012 Napisano 6 Czerwca 2012 Cześć! Wygląda dobrze! Tak to już jest, że na ogół w modelarstwie dobry efekt wymaga masy czasu i pracy. Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Cytuj
voseba Napisano 6 Czerwca 2012 Napisano 6 Czerwca 2012 Ja jestem trochę rozczarowany tym tematem, miało być ambitnie z blaszkami a tu lipa. Model jest ładny, nie podobają mi sie jedynie reflektory. Powodzenia w dalszych pracach. Cytuj
Grubyjg Napisano 6 Czerwca 2012 Napisano 6 Czerwca 2012 Jak dla mnie atrapa na 6+. Kupa roboty się opłaciła. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi