Olecki75 Napisano 12 Stycznia 2012 Share Napisano 12 Stycznia 2012 Mało w galerii 109-tek w 1/48 więc pochwalę się świeżo ukończonym modelem. Pierwszy samolot po 6-cio letniej przerwie . Model przedstawia samolot, na którym latał Oblt. Hubert Mutherich III./JG77 Rumunia maj 1941r. Model wykonany "z pudełka", kalkomanie i schemat malowania z monografii wydawnictwa "Kagero". Oryginalne karabiny zostały zastąpione mosiężnymi. Farby olejne ModelMaster Authentic RLM 65,70,71. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 12 Stycznia 2012 Share Napisano 12 Stycznia 2012 Witaj.Jak na model po 6-letniej przerwie to super.Tez bym tak chcial.Znawca tematu nie jestem-dopiero sie ucze.Sam rozgrzebalem owego ze starego Airfrixa w 1:24 i nie wiem czy podolam.Tylko czy nie powinno byc szwu-linii podzialu na dole kadluba-niech mnie sprostuja lepsi.Ale generalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olecki75 Napisano 12 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2012 Tylko czy nie powinno byc szwu-linii podzialu na dole kadluba Może i powinny być szwy na dole i na górze ale w instrukcji tego nie przewidzieli. Kiedy się kapłem było za późno na rycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olecki75 Napisano 13 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2012 Poprzednie fotki nie otwierały się jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 13 Stycznia 2012 Share Napisano 13 Stycznia 2012 Ładny meserek. Fajnie że wracasz do modelowania. Może i powinny być szwy na dole i na górze ale w instrukcji tego nie przewidzieli. ...instrukcją się nie ufa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaackDanieLs Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 malowanie w skali 1/10 dam 10 szacunek za takie malowanie..choć sklejam odrzutowce tylko to twoj messerchmitt zrobil wrazenie nie widzialem jeszcze takiego ladnego sklejonego ladnie i pomalowanego jak twoj pozdrawiam ps.jakich farb używasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olecki75 Napisano 31 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2012 Dzięki za słowa uznania Co do farb to używam olejnych ModelMaster, jak dla mnie są najlepsze. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi