kowal76 Napisano 13 Stycznia 2012 Share Napisano 13 Stycznia 2012 Witam Mam pytanie czy ma ktoś może parę zdjęć MiGa 17 PF w polskim malowaniu ?. Chodzi mi o wersję w kolorze aluminium , w necie szukałem i jakoś dobrych zdjęć nie znalazłem. Jeżeli ktoś mógłby wrzucić do tematu to będę wdzięczny . Dziękuję i pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 13 Stycznia 2012 Share Napisano 13 Stycznia 2012 http://www.airliners.net/photo/Poland---Air/Mikoyan-Gurevich-MiG-17PF/1841108/L/&sid=74ae407024d21a2df65bd3f6a08ca211 O to koledze chodzi bo nie jetem pewny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 14 Stycznia 2012 Share Napisano 14 Stycznia 2012 Nie wiem z czym masz problem. Wpisz w google grafika mig-17 pf i będziesz miał fotki naszych "siedemnastek" nie tylko aluminiowych, ale i łaciatych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 14 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2012 Cześć Dzięki , szukałem w necie wiem że są ale myślałem ze może ktoś posiada jakieś dokładniejsze zdjęcia. Głównie chodzi mi o kolor osłony radaru na dziobie i różne odcienie koloru blachy poszycia .. Pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi