Wojtek Tul Napisano 17 Czerwca 2007 Share Napisano 17 Czerwca 2007 A oto i straż pożarna wykonana w skali 1:25 producent zestawu to trumpter nr.kat. 02506 a teraz fotki modelu miłego oglądania: Czekam na wasze opinie POZDROWIONKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 17 Czerwca 2007 Share Napisano 17 Czerwca 2007 (edytowane) Ładny strażak. NIE WIEM PO CO WKLEJASZ TAK DŁUGIEGO LINKA, SKORO POŁOWĘ WCINA Wojtek DOKŁADNIE kopiuj linki z fotosika i wklejaj je do postów. Inaczej nie działają, albo wszystko się rozsypuje. Pozdrawiam. Edytowane 17 Czerwca 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek330 Napisano 17 Czerwca 2007 Share Napisano 17 Czerwca 2007 Świetny model, prezentuje się znakomicie ale szkada że nie moge miniaturek powiekszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 17 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2007 Nie wiem czemu, chyba że nie dokładnie skopiowałem linki sory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 17 Czerwca 2007 Share Napisano 17 Czerwca 2007 No to popraw Wystarczy jak bedzie to dzialalo tak : Nie moja to jednak dzialka lecz Twoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 17 Czerwca 2007 Share Napisano 17 Czerwca 2007 Miałem okazję zobaczć model w na festiwalu w Bytomiu, ładnie i czysto wykonany Cóżeś zrobił z kalkomanią COLLEGE przed słowem PARK, nie potrzebnie w tym miejscu nakleiłeś inne kalkomanie z zestawu 720 bo nie mają nic współnego z tym pjazdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi