Jendrek Napisano 17 Czerwca 2007 Share Napisano 17 Czerwca 2007 Witam! Buduję właśnie moje pierwsze pancerne pudło i by się nie zniechęcać, wybrałem coś prostego . A oto i zdjęcia (robione przy sztucznym świetle, dlatego takie 'nie bardzo'): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 17 Czerwca 2007 Share Napisano 17 Czerwca 2007 No ja też go mam..Nawet fajny i dość prosty..Kiedy robiłem inny model czołgu jakim była Pantera firmy Airfix to się zeźliłem bo gąski były za krótkie i niedokładne Pozdr Ar2r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrek Napisano 26 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2007 I kolejne fotki Shermana, z końcówki prac: Zapraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 26 Czerwca 2007 Share Napisano 26 Czerwca 2007 Jak Ci się udało tak równo pomalować trzonki narzędzi? A modelik mi się podoba, tylko te czyściutkie białe oznaczenia na wieży rzucają się w oczy No i podwozie wygląda, jakby się trochę zjarało. Poza tym, dla mnie bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrek Napisano 26 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2007 Pędzelek 00, trochę światła, gęsta farba i jakoś tak samo wyszło. Właściwie to takie wrażenie robi wash - to on 'wyrównał' malowanie. A z podwoziem muszę trochę pokombinować, nie bardzo podoba mi się kolor brudzenia. Także jeszcze będę jeszcze działał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danio934 Napisano 26 Czerwca 2007 Share Napisano 26 Czerwca 2007 Bardzo fajnie ci to wyszło ale naprawdę te białe oznaczenia rażą w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrek Napisano 26 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2007 Oznaczenia już stonowane, zdjęcia dam poźniej, na razie jadę wakacyjny styl życia podtrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buszys Napisano 3 Lipca 2007 Share Napisano 3 Lipca 2007 Nawet ciekawie wygląda. Jeszcze nigdy nic nie robiłem w skali 1/76. Może spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi