radek1697 Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 Witam. Mam do przedstawienia radziecką ciężarówkę Gaz-mm firmy Zvezda.Użyte figurki pochodzą z zestawu kierowców Mini Artu. Model Zvezdy sklejało się nie zbyt dobrze. Ciężarówka będzie użyta do dioramy, którą mam zamiar zrobić za jakiś czas. Proszę o porady i komentarze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dumapolski Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 Model wyszedł tak sobie. Szczególnie brudzenie. Wygląda jak oblepiony błotem przez kogoś celowo. Nie rozumiem dlaczego np. tylne prawe koło ma uświnioną oponę i czyściutką felgę. Ode mnie 3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radek1697 Posted January 18, 2012 Author Share Posted January 18, 2012 Dzięki za ocenę, jednak powyżej napisałem, że model trafi na dioramę -zabłoconej sowieckiej drogi i wtedy dostanie jeszcze więcej blota i nie będą raziły tak niedociągnięcia w zabrudzenia dolnej częsci ciężarówki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 Mina luzem walajaca sie po pace - urocza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cruenzo Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Mina luzem walajaca sie po pace - urocza a to dlatego, że figurant jest hardcorem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matenpl Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 albo lubi "paczeć na miny" A tak na serio to zmień to brudzenie i model będzie wspaniały Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts