radek1697 Napisano 18 Stycznia 2012 Share Napisano 18 Stycznia 2012 Witam. Mam do przedstawienia radziecką ciężarówkę Gaz-mm firmy Zvezda.Użyte figurki pochodzą z zestawu kierowców Mini Artu. Model Zvezdy sklejało się nie zbyt dobrze. Ciężarówka będzie użyta do dioramy, którą mam zamiar zrobić za jakiś czas. Proszę o porady i komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 18 Stycznia 2012 Share Napisano 18 Stycznia 2012 Model wyszedł tak sobie. Szczególnie brudzenie. Wygląda jak oblepiony błotem przez kogoś celowo. Nie rozumiem dlaczego np. tylne prawe koło ma uświnioną oponę i czyściutką felgę. Ode mnie 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek1697 Napisano 18 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2012 Dzięki za ocenę, jednak powyżej napisałem, że model trafi na dioramę -zabłoconej sowieckiej drogi i wtedy dostanie jeszcze więcej blota i nie będą raziły tak niedociągnięcia w zabrudzenia dolnej częsci ciężarówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 18 Stycznia 2012 Share Napisano 18 Stycznia 2012 Mina luzem walajaca sie po pace - urocza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 19 Stycznia 2012 Share Napisano 19 Stycznia 2012 Mina luzem walajaca sie po pace - urocza a to dlatego, że figurant jest hardcorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matenpl Napisano 20 Stycznia 2012 Share Napisano 20 Stycznia 2012 albo lubi "paczeć na miny" A tak na serio to zmień to brudzenie i model będzie wspaniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi