mate64 Napisano 22 Lutego 2012 Autor Share Napisano 22 Lutego 2012 czy ja wiem czy takie ładne? I tak je zakryje tymi paskudnymi szybami.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 22 Lutego 2012 Share Napisano 22 Lutego 2012 Zrób porządne szyby i pootwieraj co możliwe. W końcu jak open to open. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mate64 Napisano 22 Lutego 2012 Autor Share Napisano 22 Lutego 2012 szyby zostaną zestawowe, 2 otwartych drzwi będzie musiało wystarczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mate64 Napisano 28 Lutego 2012 Autor Share Napisano 28 Lutego 2012 Została mi doba, mam szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 Piękny plemniczek,dawaj ,nieśpij pij Redbule ,kawę nie wiem co tam jeszcze ,skończ go w terminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 Oj - fajnie by było mieć na liście ukończonych kolejny Open z wiatrakiem - trzymam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mate64 Napisano 29 Lutego 2012 Autor Share Napisano 29 Lutego 2012 No i niestety nie będzie. Pospiech jest dobry wyłącznie przy łapaniu pcheł. Zważyła sie farba (emalia MM) na modelu, przy próbie zmycia plastik zareagował agresywnie ze zmywaczem (do tej pory nigdy nic takiego mi się nie zdażyło) i cały kadłub się wywichrował. Także do odbudowy mila wrócę może już poza konkursem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 W takim razie może zdążysz zrobić Mi-2 po katastrofie lotniczej trudno - przykro mi że tak się stało - życzę powodzenia nastepnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mate64 Napisano 29 Lutego 2012 Autor Share Napisano 29 Lutego 2012 zakończył zywot marnie. Dzięki za uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 Na prośbę autora tego tematu ze względu na awarię i uszkodzenie modelu warsztat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi