Darthradi Napisano 21 Stycznia 2012 Share Napisano 21 Stycznia 2012 Witam, podczas ostatniego weekendu zawitałem do Londynu bedąc tam postanowiłem wpaść do Imperial War Museum (ku udręce mojej drugiej połowy:). Więc tu jest kilka fotek, niestety z góry przepraszam za jakość bo zdjęcia robione telefonem. No ale to lepsze niż nic:). Samo muzeum nie jest duże raczej dość małe, spodziewałem się więcej szczerze mówiąc. No ale wstęp jest darmowy więc nie ma co narzekać. opisów do zdjęć nie daję bo każdy wie co na nich jest i tyle, jakby coś to pytać, pozdrawiam wszystkich. PS: W tym roku planuję wycieczkę do Duxford prawdopodobnie w kwietniu, więc wtedy przywiozę znacznie więcej fotek. created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 W IWM w Londynie bylem w 2008 i bylo fajnie. Podobaly mi sie scenki z okopow, problemem jest jednak mala powierzchnia calego Muzeum. W Duxford jest o wiele wieksze muzeum i efektowniej porozmieszczane. Caly jeden hangar jest poswiecony samolotom Amerykanskim i maja calkiem fajna kolekcje czolgow. Szczerze polecam. P. S Jak juz bedziesz w Duxford to wez konketny aparat i pstryknij kilka fotek Mustangowi szczegolnie gorna i dolna powierzchnie skrzydej jak mozesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darthradi Napisano 23 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2012 W IWM w Londynie bylem w 2008 i bylo fajnie. Podobaly mi sie scenki z okopow, problemem jest jednak mala powierzchnia calego Muzeum. W Duxford jest o wiele wieksze muzeum i efektowniej porozmieszczane. Caly jeden hangar jest poswiecony samolotom Amerykanskim i maja calkiem fajna kolekcje czolgow. Szczerze polecam. P. S Jak juz bedziesz w Duxford to wez konketny aparat i pstryknij kilka fotek Mustangowi szczegolnie gorna i dolna powierzchnie skrzydej jak mozesz Spoko aparat wezme, do Londynu nie wziąłem bo mi się dzigac nie chciało a plany pójścia do IWM jakos nie miałem. Jakoś tak wyszło jednak:). Co do czołgów to byłem w Bovington dwa razy, tam to mają kolekcję. Możesz obejrzec zdjęcia na forum zresztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 pstryknij kilka fotek Mustangowi szczegolnie gorna i dolna powierzchnie skrzydej jak mozesz Z górą to może być problem bo z tego co pamiętam to on wisi pod sufitem. Ja mam jedna fotkę fragmentu dolnej powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi