kalaruch Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 A oto i kolejny rosyjski OP, projektu 971 Щука-Б. Cudeńko WMF... Ten dolny...przyszedł z Kurskiem: Po otwarciu pudełeczka, cud miód rameczki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 24 Stycznia 2012 Share Napisano 24 Stycznia 2012 Potwierdzam, cud, miód - zasiadam do kibicowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 24 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2012 Poklejony poszpachlowany po części poszlifowany: Uwaga - trzeba dokładnie pasować kadłub, linie podziałowe są prowadzone przez łączenie skorupy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 24 Stycznia 2012 Share Napisano 24 Stycznia 2012 Admirał Krasnowo Fłota tawariszcz Karaluszkin - URRRAAAAAA!!!! URRRRAAAAAA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 24 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2012 молодец! спасибо, спасибо Dziś idzie sidoluxa 1 warstwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 24 Stycznia 2012 Share Napisano 24 Stycznia 2012 Nic tylko kibicować Powodzonka życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 24 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2012 No i poszedł podkład, motipowy balrogowy: Ładny grubasek, nieprawdaż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 25 Stycznia 2012 Share Napisano 25 Stycznia 2012 Prawdaż, prawdaż. Kawa paruje w oczekiwaniu na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 25 Stycznia 2012 Share Napisano 25 Stycznia 2012 Jaki grubasek?!!! toć to rakieta Panie. Kibicuję zawzięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 25 Stycznia 2012 Share Napisano 25 Stycznia 2012 ...ale numer otwieram watek i ....poczułem sie jak w domu, tylko nie ta tapeta i model - powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 25 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2012 wykładzina i listwa pasują ?? robiłem swój pokój w 9 lat temu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 wykładzina i listwa pasują ?? robiłem swój pokój w 9 lat temu ! - dosłownie : ja w 2000 r.robiłem - listwa i wykladzina taka sama, a tapete taka miałem w przedpokoju ! Listwe tak samo montowałem do sciany 3 lata temu położyłem panele na wykładzine wiec obecnie jej nie widac ... Żone zawołałem i pokazałem jej zdjecie [nie było widac tapety] ,to sie zdziwiła jak to mozliwe,iz zdjecie naszego pokoju jest w necie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 Jest jedna rzecz, jeśli jeszcze nie zacząłeś malować, postaraj się wymienić wszystkie pokrywy masztów na kiosku na nieco cieńsze, te moim skromnym zdaniem są zbyt pancerne. Jeżeli natomiast pomalowałeś "Bestię" to zostaw jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 26 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2012 Już po ptokach, pomalowany posidolowany...teraz kalki nanoszę i mnie kłerwica bierze. Są tak kruche i słabo domierzone że szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza_GD Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 Ale zasuwasz, ja w swoim u-bocie nawet połówek kadłuba nie skleiłem Obserwuję z zaciekawieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 A ja sobie sprezentowałem Jurka. Tylko mam problem z dobraniem farb. Chciałem zamówić dzisiaj żeby to wysłali jedną paczką. Ktoś może wie jakich kolorów szukać? Bo w czeluściach internetu nie znalazłem:/ Niestety nawet na stronie producenta nie da się odczytać numerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonhart Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Kolory znajdziesz tutaj. W polu INSTRUCTION znajduje się tabelka z farbkami. Ewentualnie model można pomalować wg tego co podano tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Dzięki. Genialna stronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 3 Lutego 2012 Autor Share Napisano 3 Lutego 2012 Giepard biegnie dalej, po malowanku, sido, kalkach, robieniu pasków i sido prezentuje się tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 Miodzio Zapomniałem dopisać do listy w KMOR ale już to poprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 Całkiem udanie, tow. Karaluszkin, całkiem udanie bzzz-bzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 2 Marca 2012 Autor Share Napisano 2 Marca 2012 Świeżymy kotleta, był wash - a dziś zasuwam z biedroneczką i zaciekami. Zła wiadomość - nie zrobią mi gablot z plexy w mojej firmie :/ ... Szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 2 Marca 2012 Share Napisano 2 Marca 2012 Nono robota ruszyła. U mnie w stoczni robotnicy na urlopie. Pojechali na snowboard:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 2 Marca 2012 Autor Share Napisano 2 Marca 2012 Ruszyła bo MAS już się pcha - ma parcie na szkło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 13 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2012 Wash, retusz elementów, malowanie włazu ratunkowego - gotowe pod lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi