Gerd Napisano 2 Lutego 2012 Autor Napisano 2 Lutego 2012 Możesz zdradzić z czego zrobiłeś naszywki 6PDPD na mudnury? To kalkomanie? Oczywiście, że mogę. To nie kalkomanie, ale doceniam komplement... naszywki są malowane "z pędzla". No i zdradz jaki następny temat będziesz robił? Następny temat to UAZ-469, myślę że w wersji Rd-115ZT/E z 6kompanii łączności 6BDSz (połowa lat 90-tych XX w.)Tylko, to mocno dalekosiężne plany, mam w prawdzie model i pomysł na to, ale muszę wyjechać na pewien czas i sprawa się przeciągnie. Po drugie komandosi na motorze - malowanie super, nieosiągalne dla mnie, ale nie portafię zinterpretować co się dzieje na scence. Co oznacza poza wojaka w przyczepce? Jak dla mnie to patrzy pod słońce na dowódcę działa i się pewnie zatanawia kogo tam zobaczył. Dzięki, że mnie wytłumaczyłeś. Przy budowie myślałem, że to oczywiste. Dziękuję wszystkim za zainteresowanie i komentarze. Uwagi wezmę sobie do serca i spróbuję wykorzystać "następną razą." Administracji dziękuję za wyróżnienie, na stronie tytułowej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi