templess Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 naturalnie będzie jeszcze pigmentowanie i washowanie podstawki To zdecydowanie jestem uspokojony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Fajny początek podstawki. Figurki dodały by uroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 5 Lutego 2012 Autor Share Napisano 5 Lutego 2012 szczerze nie mam pojęcia gdzie dostać dobre jakościowo i tanie figurki w tej skali... Tak to by już dawno były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 5 Lutego 2012 Autor Share Napisano 5 Lutego 2012 No skończyłem paćkać washem i pigmentami co teraz myślicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Nabrała życia Jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Jest dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 6 Lutego 2012 Autor Share Napisano 6 Lutego 2012 dobra panowie wczoraj jeszcze troszkę przed snem popracowałem. Po przecierałem na jaśniejszy kolor trawkę domalowałem tyczki z tyłu trzmiela i go przykurzyłem a dziś zrobiłem fotki. teraz zastanawiam się jak przykleić tylne drzwiczki od przedziału bojowego, zamknięte czy otwarte a może uchylone w jakiś dziwny sposób?? No i czeka mnie jeszcze wycieczka do jakiegoś sklepu po patyczki ( tylko gdzie ja znajdę w zimę patyczki do lodów :P ) a Teraz trochę zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi