kowal76 Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Witam Chciałbym zaprezentować mojego F-86 zrobionego około 10 lat temu , malowany oczywiście pędzlem bez żadnych ''Washy'' itp. Sory za jakość zdjęć ale jeszcze się nie zaopatrzyłem w lepszy sprzęt Pozdrawiam Wszystkich Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Coś mi się wydaje, że deska jest krzywa, ale gratuluję pięknego modelu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Witam Ponownie Zdjęcia rzeczywiście urodą nie grzeszą, a szkoda bo Sabre to jeden z moich ulubionych odrzutowców. Na plus mogę zaliczyć to, że zdecydowałeś się na wykonanie Sabre'a z Korei oraz wybór całkiem efektownego malowania. Nose-arty z tamtego okresu mają swój niewątpliwy urok. Dalej niestety nie jest juz tak różowo. Niedoróbki widoczne są już na pierwszy rzut oka. Niedokładne szpachlowanie (lub nawet jego brak), niedopasowane, nierówno wymalowane oszklenie (zapewne nie stosowałeś wtedy maskowania elementów przezroczystych) oraz inne drobne nierówności i niedomalowania najbardziej rzucają się w oczy. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 29 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2012 To prawda , nie stosowałem wtedy masek i taśmy maskującej , a jeśli chodzi o szpachlowanie to fakt dzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 29 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2012 Jeżeli chodzi o szpachlowanie to fakt moja niedoróbka i lenistwo , obecnie staram się używać szpachli . Pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mate64 Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Myśle że nie sprzęt a fotograf leniwy, i pracować nad warsztatem mu sie nie chce a szkoda bo więcej dałoby się powiedzieć o samym modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 29 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2012 Ja wiem czy fotograf leniwy , to matryca 3,2 megapiksele i z niej się za dużo nie wyciśnie a co do modelu to fakt niektóre niedoróbki są z mojego lenistwa ale to chcę z czasem w moich pracach poprawić . Pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mate64 Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 dobrze oświetlić, duża przysłona niskie iso, próbować, próbować próbować i wyjdzie. jesli chcesz pełnych i wartościowych ocen bez lepszych zdjęć ci nie wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 29 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2012 Ok , przy następnym modelu założę warsztat i będą lepsze fotki . Pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi