SKAYRAIDER Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 A następnego przerobiłem na przeciw pozarowego. Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Fajny, ale czy to wojskowy czy cywilny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKAYRAIDER Napisano 28 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2012 U nas w Warszawie na lotnisku byłego 36 był, ale cały zielony, u ruska były różne, czerwone, zielone na lotniskach wojskowych. Z tyłu miały montowany specjalny kolektor do kładzenia na pasie startowym pasa piany do awaryjnego lądowania. Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Dla mnie wygląda troszke jak zabawka ten czerwony za jasny chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaszczyt Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Moim zdaniem kolor odpowiedni, a model świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Model na pewno niespotykany i ciekawy. Zapewne włożyłeś w niego sporo pracy, ale i tak niestety efekt końcowy razi plastikowością i zabawkowym wyglądem. Szkoda, że nie pokusiłeś się o wash i jakieś przynajmniej delikatne kurzenie. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 No nie dałeś efektów imitujących oświetlenie, o śladach wyeksploatowania nie wspomnę, twój model to piękny przykład starej szkoły modelarskiej. Ja tam jestem na tak mimo wszystko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi