skala72 Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 No jestem pod wrażeniem, że wszystko robisz sam, czy masz zamiar użyć wnętrza z żywicy i blaszek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ireneusz Napisano 20 Marca 2012 Autor Share Napisano 20 Marca 2012 Witam,dawno mnie tu nie było.Porobiłem troszkę przy burtach kabiny pilota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 20 Marca 2012 Share Napisano 20 Marca 2012 Ciekawa ta robota, ale aktualizacje to jak na lekarstwo. Nie rozpieszczasz nas - potraktuj to jako żart, w żadnym razie nie namawiam do pośpiechu. A co tam z silnikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ireneusz Napisano 20 Marca 2012 Autor Share Napisano 20 Marca 2012 Chwilowo brak czasu(praca),silnika na razie nie ruszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ireneusz Napisano 25 Marca 2012 Autor Share Napisano 25 Marca 2012 Witam,próbuję zrobić podwozie Burty pomalowane podkładem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ireneusz Napisano 15 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2012 Witam,dawno mnie tu nie było,moja 109 zyskała silnik(jeszcze niekompletny),burty,fotel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ireneusz Napisano 22 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Witam ,popracowałem troszkę przy silniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi