Milan Mynar Napisano 1 Lutego 2012 Share Napisano 1 Lutego 2012 Oto kolejny wątek na temat tej slynej armaty. Model kupilem na spotkaniu modelarskym w prześlą sobotę i rozpoczlem dlubanie. Klejenie rozpoczlem sklejaniem lawety, postaralem się by nie popelnić ten sam bląd jak wcesniej. Laweta razem ze sklejoną lufą. Lufa jest jescze nie dozlyfowana. Siodélko zalogy, taky maly drobiazg. Siodelka razem z lawetą i z podwoziem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 1 Lutego 2012 Share Napisano 1 Lutego 2012 Sam miałem ją skleić (wersję z osłoną) ale lista zakupów była dość długa i spisałem ją ze stanu listy i odłożyć na później. Mógłbyś napisać jak pasują elementy i czy jest dużo obróbki przy nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 2 Lutego 2012 Share Napisano 2 Lutego 2012 To UM robi też modele w skali 1/35? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 Robi dwie armaty chyba własnej produkcji (dwie konfiguracje wz. 102) i ma parę przepadków skif-a, a w 1:48 produkuje ciężarówkę gaz-aaa i różne wersje na tym podwoziu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milan Mynar Napisano 3 Lutego 2012 Autor Share Napisano 3 Lutego 2012 W zagranicnych sklepach wyśilkowych juź się pojawil ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 Świetnie działasz . Czekam na kontynuacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 powiedz mi cz te blaszki są zestawowe cz dokupywałeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milan Mynar Napisano 4 Lutego 2012 Autor Share Napisano 4 Lutego 2012 Blaszki są zestawowe nie dokupywałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 W zagranicnych sklepach wyśilkowych juź się pojawil ten model.Ta armatka jest w sprzedaży u nas prawie od miesiąca. Co do blaszek, to są dwie ramki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milan Mynar Napisano 4 Lutego 2012 Autor Share Napisano 4 Lutego 2012 U nas ją jescze nie widzialem, przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi