scros Napisano 22 Czerwca 2007 Share Napisano 22 Czerwca 2007 Model przyjemny w budowie - malowanie z pudełka - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 22 Czerwca 2007 Share Napisano 22 Czerwca 2007 Jak mam być szczery to wygląda jak model w skali 1:72. może to wina oświetlenia ale chyba odcienie barw są ciemniejsze niż w oryginale, przejścia kolorów trochę za szerokie i kabina lekko odstaje. Ja z tego samego zestawu robę F-16I SUFA. Pomijając to, że model dziwnie się błyszczy wygląda fajnie. Mam nadzieję, że tylko ja się czepiam i reszta oglądających będzie odmiennego zdania...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scros Napisano 23 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2007 Foty robiłem z lampą - wieczorem stąd kolory i ten błysk. Kabina jest zdejmowana i dlatego ta szpara.Kolory brałem z pudła i tak tez tam było - może przejścia mógłbym rzeczywiście zrobić łagodniejsze. I zawsze masz być szczery - thx za opinie po to jest forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz Napisano 29 Czerwca 2007 Share Napisano 29 Czerwca 2007 Malowałeś go lakierem bez barwnym?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu79 Napisano 30 Czerwca 2007 Share Napisano 30 Czerwca 2007 Niee noo elegancki lakierek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 30 Czerwca 2007 Share Napisano 30 Czerwca 2007 Mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 30 Czerwca 2007 Share Napisano 30 Czerwca 2007 Ladny tylko troche za czysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi