dormitor Napisano 30 Marca 2006 Share Napisano 30 Marca 2006 Takie mnie nurtuje pytanie od dłuższego czasu, co stanie się gdy zmieszać farbę matową z bezbarwnym lakierem błyszczącym (na myśli mam produkty Pactry właściwie)? Czy to może być sposób na uzyskanie czegoś w rodzaju pół-połysku, albo w ogóle farby błyszczącej? Czy szkoda czasu na takie ekspierymenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 30 Marca 2006 Share Napisano 30 Marca 2006 Najlepiej sprawdz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 30 Marca 2006 Share Napisano 30 Marca 2006 W Revellach dziala i czesto to stosuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 31 Marca 2006 Autor Share Napisano 31 Marca 2006 ale co wychodzi z takiego połączenia? coś ala satin? rozumiem, że sporo zależy od proporcji; jeśli to nie top secret, to proszę powiedz nieco mniej oględnie jak to robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 31 Marca 2006 Share Napisano 31 Marca 2006 Dormitor, nie zrozum mnie zle, ale ja, zanim bym zadal to pytanie, to wzial bym te dwie farbki, poprobowal je pomieszc w roznych proporcjach, pomalowal kawalek plastiku i popostu zobaczyl jak efekt by to przynioslo... Strata czasu zadna, strata farby tez zadna. Ze juz nie wspomne o tym, ze na odpowiedz czekasz od wczoraj, a jak bys samemu sprawdzil, wiedzialbys praktycznie natychmiast... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 31 Marca 2006 Autor Share Napisano 31 Marca 2006 Spoko, ja Cie dobrze rozumiem, i tak spróbuję. Co nie zmienia faktu, że jestem ciekawy ludzkiej opinii na ten temat, jak to ludziom szło w praktyce o ile ktoś próbował. Od pewnego czasu sklepik z farbkami przestał mi być po drodze to musze se jakoś radzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi