RH Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 Tym modelem ,który jakoś mi się udało mi sie sklecić,zamknąłem temat Gabriela .Składał sie on z 3 samolotów ,a mianowicie : górnopłata ,dolnopłata i tego tu prezentowanego dwupłata: Dwa z nich as już w galerii : Model który tu przedstawiam to Gabriel P. VI z 1924r Oczywiście jak poprzednie z żywicy + blaszki firma Tenzan pozwoliłem sobie na ostatnich trzech fotkach zrobić zdjęcie rodzinne tych modeli ,czyli wszystkie na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krosto Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 Najbarziej podoba mi sie dolnopłat i jego drewienko pozdrawiam, K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 Jak zwykle najlepsza klasa i przyjemność oglądania Pozdrawiam M.K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 20 Lutego 2012 Share Napisano 20 Lutego 2012 Bardzo wysmakowana kolekcja. Przyznam, że wcześniej nie słyszałem o samolotach Gabriela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi