rizzi GT Napisano 2 Kwietnia 2012 Share Napisano 2 Kwietnia 2012 Na żywo jeszcze bardziej przyciąga oko. PS. Kiedy Tomcat na warsztacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Observer Napisano 3 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2012 Mam rozgrzebaną osiemnastkę (1/72) na warsztacie, która będzie dość mocno przerabiana, więc trochę mi z nią zejdzie. Kociak ma priorytet zaraz po niej. Sam zestaw czternastki już dokładnie obwąchany i jestem bardzo pozytywnie nastawiony (szczególnie, gdy porównam zawartość tego zestawu z Italeri). Z przyczyn zawodowych każde moje modelarskie przedsięwzięcie niemiłosiernie się wydłuża. Myślę jednak, że Tomcata zakończę w przyszłym roku. Zastanawiałem się nad założeniem wątku warsztatowego co by jakiegoś babola nie strzelić. Ale to w niedługiej przyszłości. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 4 Kwietnia 2012 Share Napisano 4 Kwietnia 2012 Piekny model ! Gratulacje , i pełen podziw w nakładaniu kalkomanii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi