DarkWing Napisano 13 Lutego 2012 Share Napisano 13 Lutego 2012 Gotowy model... dotychczasowy dorobek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 13 Lutego 2012 Share Napisano 13 Lutego 2012 No pięknie ta Honda wygląda. Możesz napisać jakich farb używałeś na owiewki, felgi a w szczególności interesuja mnie wentle . A lakier bezbarwny polozyles bezposrednio na kalki? Jaki to lakier? Fajny pomysł z tymi drucikami przy gumach. Teraz tylko moto wystawić na jakiś konkurs i zabrać dyplom+nagrode za pierwsze miejsce ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 14 Lutego 2012 Autor Share Napisano 14 Lutego 2012 Odpowiadam w kolejności ... - farby na owiewki to Tamiya TS (spray) - wentyle z zestawu waloryzującego - metalowe - lakier kładzony bezpośrednio na kalki - jest to ModelMaster - olejny bezbarwny połysk - konkurs... hmm.. model właśnie robiony na konkurs na forum pwm. To też tylko i wyłącznie dlatego żeby była wieksza motywacja do budowy. Na nagrody żadne nie liczę i nie łudzę się ... konkurencja jest silna . A... i raczej nie mam zamiaru wystawiać modelu gdziekolwiek indzien (konkursy, zawody..)... chyba za leniwy jestem żeby gdzieś jeździć ;). Modele robię dla siebie. szczegóły budowy tu: http://www.pwm.org.pl/viewtopic.php?f=268&t=18045 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dekalotes Napisano 14 Lutego 2012 Share Napisano 14 Lutego 2012 No nie powiem cudo Na niektórych zdjęciach przy pierwszym rzucie oka, nie wiedziałbym, że to model a o to własnie chyba chodzi, widzę też ładną kolekcję. No zobaczymy jak to u mnie będzie z motocyklami. Tak czy siak, tak trzymać i dalszego powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 14 Lutego 2012 Share Napisano 14 Lutego 2012 no bardzo ładny. rzeczywiście czasem wygląda jak w skali 1:1. sam malowałeś te rury wydechowe na taki kolorek ładny (przypalony) ? bardzo fajnie wygląda! pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi