Gotek Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Przepraszam , że link ale jeszcze nie założyłem bloga http://pancernegarnki-galeria.blogspot.com/2011/06/staligrad-massengrab.html Chodzi o te małe "kropeczki" POMOCY!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K_Mazur Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 to było chyba robione za pomocą gąbki, ale pewny nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotek Napisano 18 Lutego 2012 Autor Share Napisano 18 Lutego 2012 Dzięki Kopcok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Cytat z artykułu w SM, w którym autor modelu opisał jego powstawanie: " Ponownie wróciłem do pastwienia się nad modelem, tym razem do odprysków farby. Do ich wykonania używam drobnego pędzelka oraz kawałka gąbki. Najpierw namalowałem odpryski dużo jaśniejszym odcieniem zielonego, przeważnie na krawędziach, co daje efekt nie tyle zdarcia farby do gołej stali, co naruszenia powłoki lakierniczej. Następnie pracowałem z odcieniami brązów, miejscami dokładając nawet chocolade brown, a także miniowy/rdzawy odcień Vallejo. W ten sposób uzyskuję fajny, lekko przestrzenny wygląd odprysków." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotek Napisano 18 Lutego 2012 Autor Share Napisano 18 Lutego 2012 Dzięki wielkie , bardzo mi pomogliście!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi