skala72 Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 Na wstępie przeproszę za zdjęcia, ale aparat zwariował i ... efekty widać. Zestaw 18. betonowych płyt do lotniska polowego wykonanych z żywicy w skali 1/48. Nr. Kat.: AR ACA4805 Cena: 215 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 Cena masakryczna (no ale to w końcu żywica), ale same płyty do podstawek czy inych dioram jak się patrzy. Z czego można by wykonać dobrą imitację masy bitumicznej do uszczelnienia dylatacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 21 Lutego 2012 Autor Share Napisano 21 Lutego 2012 Widziałem już modele na tych płytach w 1/48 i 1/72, nie da się tego samemu zrobić, będzie widać, że to samoróbka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 Ale ja nie mówię, zeby całe płyty wykonywać samemu z żywicy, tylko pytam, jkaiego środka użyć, żeby odwzorować to czarne, smołowe uszczelnienie między płytami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 Ale ja nie mówię, zeby całe płyty wykonywać samemu z żywicy, tylko pytam, jkaiego środka użyć, żeby odwzorować to czarne, smołowe uszczelnienie między płytami. Czarny silikon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 21 Lutego 2012 Autor Share Napisano 21 Lutego 2012 Można również plastelinę wykorzystać, łatwiej wypełniać i usuwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi