TomekW Napisano 25 Lutego 2012 Share Napisano 25 Lutego 2012 Witam wszystkich. Coś ostatnio same kocury się pojawiają na forum, wiec i ja prezentuje modelik skończony 2 dni temu, choć patrząc na to co koledzy forumowicze zrobili, to myślałem, czy wogóle go pokazywać Mój modelik numer 3:) Model składany prosto z pudła, bez żadnych dodatków. Malowany humbrolami (oczywiście pędzelkiem) natomiast wash i brudzenie farbkami i kredkami akwarelowymi i pastelami. Z góry przepraszam za jakość zdjęć. Jak będzie chwila czasu to zrobię lepsze i ew wrzucę. Na fotkach jakiś zbyt niebieskawy i czysty jest. Trochę błędów jest, niektóre zauważyłem dopiero na fotkach. Wszelkie uwagi i wskazówki bardzo mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KilY Napisano 25 Lutego 2012 Share Napisano 25 Lutego 2012 Fajny model, podoba mi się, gratulacje! Nie wiem dlaczego, ale F-14 ze złożonymi skrzydłami przypomina mi bardziej muchę, niż kocura, za to z rozłożonymi robi wrażenie. Mi sie Twoje wykonanie bardzo podoba, choć Ci bardziej doświadczeni,, pewnie coś tam znajdą ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 26 Lutego 2012 Share Napisano 26 Lutego 2012 Witam. Jak na trzeci model to jest całkiem fajny. Za F-14 Za malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rizzi GT Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 Ja bym chciał by mój trzeci model tak wyszedł Plus, że od razu zaczynasz kombinować ze śladami eksploatacyjnymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi