hadzi Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 Oto ostatnio ukończony model. Sklejało się go dość łatwo, ale uwagi wymagały części żywiczne, słabo spasowane i pełne pecherzyków powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 Pokraka , nazwa godna PGR-owskiej ciężarówki, ale modelik wykonany bardzo czysto i przyjemnie dla oglądającego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 28 Lutego 2012 Autor Share Napisano 28 Lutego 2012 Ja uwazam, ze jak na koniec lat 30-tych to calkiem ladna konstrukcja i dosc zaawansowana: stale sloty i klapy, zamknieta kabina - co nie bylo norma w tym czasie. Ciesze sie, ze model sie podoba, dlugo czekal na malowanie - z 2 lata moze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 Absolutna egzotyka - aż musiałem doczytać o tej konstrukcji w necie, bo nie za bardzo kojarzyłem. Modelik ciekawy, schludnie wykonany, ale nie zaszkodził by mu wash, choć w szczeliny lotek/sterów jeśli nie jesteś zwolennikiem tej techniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 12 Kwietnia 2012 Share Napisano 12 Kwietnia 2012 Pierwszy raz widzę ten samolot, ale model jest naprawdę OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi