ksiadz Napisano 28 Lutego 2012 Napisano 28 Lutego 2012 Witam. Udało się szybkim tempem skończyć model przed nieubłaganym końcem terminu konkursu Prezentuje Wam model w mało spotykanym malowaniu Angolan Air Force. Zdjęcia robione na dwóch różnych tłach i przy różnym oświetleniu ze względu na pochmurny dzień ciężko było o dostatecznie dobre warunki Zapraszam do oglądania: Pozdrawiam Cytuj
tombie01 Napisano 28 Lutego 2012 Napisano 28 Lutego 2012 Nooo-mile mnie zaskoczyłeś tą galerią tak za '15 dwunasta' Cytuj
Piotr A Napisano 29 Lutego 2012 Napisano 29 Lutego 2012 Bardzo fajny model.Gratuluję ukończenia. Cytuj
kornik_69 Napisano 29 Lutego 2012 Napisano 29 Lutego 2012 Witam Całkiem nieźle wykonany Standardzik. Malowanie rzeczywiście rzadko spotykane, przez co ciekawe i niesztampowe. Nie jestem specjalnym fanem tego typu radzieckich "odkurzaczy", ale w oryginalnym malowaniu zawsze fajnie jest takiego zobaczyć. To co mi się nie podoba, to wash, który nie wszędzie siadł jak należy i sterylna dysza silnika. Poza tym jest ok. Pozdrawiam Kornik Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi