ksiadz Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 Witam. Udało się szybkim tempem skończyć model przed nieubłaganym końcem terminu konkursu Prezentuje Wam model w mało spotykanym malowaniu Angolan Air Force. Zdjęcia robione na dwóch różnych tłach i przy różnym oświetleniu ze względu na pochmurny dzień ciężko było o dostatecznie dobre warunki Zapraszam do oglądania: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 Nooo-mile mnie zaskoczyłeś tą galerią tak za '15 dwunasta' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko988 Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 Fajny Suchoj Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 Bardzo fajny model.Gratuluję ukończenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 Witam Całkiem nieźle wykonany Standardzik. Malowanie rzeczywiście rzadko spotykane, przez co ciekawe i niesztampowe. Nie jestem specjalnym fanem tego typu radzieckich "odkurzaczy", ale w oryginalnym malowaniu zawsze fajnie jest takiego zobaczyć. To co mi się nie podoba, to wash, który nie wszędzie siadł jak należy i sterylna dysza silnika. Poza tym jest ok. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi