crustian Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 (edytowane) Przypominam, że to był EXPRESOWY WARSZTAT PERÓWIAŃCZYKA i dużo jest niedoróbek. Na czas zdjęć trochę mu linie zrobiłem potem je usunąłem , bowiem zasadniczo model należy do mojej białogłowy i się nie zgodziła go brudzić. Jest w open bo ma blachę w środku, nie wiem czy ją widać. Edytowane 29 Lutego 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 Zdjęcia z zachodem słońca - BOMBA, a model ocenią bezstronni koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 Te pierwsze zdjęcia rzeczywiście fantastico Model fajny i w ciekawym malowaniu. Gdyby nie drobne nierówności malowania oszklenia i ten "niepokorny" wash, który nie chciał wleźć wszędzie jak należy to byłoby całkiem fajnie. Tym nie mniej jest ok. Konkurs w Open nabiera rumieńców Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 Bardzo fajny Suchoj.Gratuluję ukończenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 29 Lutego 2012 Autor Share Napisano 29 Lutego 2012 Ten "wash" już nie istnieje . Model "czyściuchny" umyty na powrót wisi u sufita, gdzie pani kazała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi