crustian Napisano 29 Lutego 2012 Napisano 29 Lutego 2012 (edytowane) Przypominam, że to był EXPRESOWY WARSZTAT PERÓWIAŃCZYKA i dużo jest niedoróbek. Na czas zdjęć trochę mu linie zrobiłem potem je usunąłem , bowiem zasadniczo model należy do mojej białogłowy i się nie zgodziła go brudzić. Jest w open bo ma blachę w środku, nie wiem czy ją widać. Edytowane 29 Lutego 2012 przez Gość Cytuj
tombie01 Napisano 29 Lutego 2012 Napisano 29 Lutego 2012 Zdjęcia z zachodem słońca - BOMBA, a model ocenią bezstronni koledzy Cytuj
kornik_69 Napisano 29 Lutego 2012 Napisano 29 Lutego 2012 Te pierwsze zdjęcia rzeczywiście fantastico Model fajny i w ciekawym malowaniu. Gdyby nie drobne nierówności malowania oszklenia i ten "niepokorny" wash, który nie chciał wleźć wszędzie jak należy to byłoby całkiem fajnie. Tym nie mniej jest ok. Konkurs w Open nabiera rumieńców Pozdrawiam Kornik Cytuj
Piotr A Napisano 29 Lutego 2012 Napisano 29 Lutego 2012 Bardzo fajny Suchoj.Gratuluję ukończenia. Cytuj
crustian Napisano 29 Lutego 2012 Autor Napisano 29 Lutego 2012 Ten "wash" już nie istnieje . Model "czyściuchny" umyty na powrót wisi u sufita, gdzie pani kazała. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi