kwiatektatek Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 Po pierwsze chciałbym się wytłumaczyć wszystkim oglądającym ze zbyt dumnie brzmiącego w nagłówku "Open": -Ja żem tylko drążek dorobił ! Teraz już spokojnie mogę zamieścić zdjęcia: Generalnie model prosty i przyjemny. Aż wstyd że zajął mi tyle czasu. Z drugiej jednak strony, gdyby nie taki konkurs, pewnie nigdy bym go nie zrobił. Dlatego chcę tutaj pogratulować pomysłodawcy i organizatorom za pomysł Przyznam, że nie wróżyłem mu powodzenia. Rzeczywistość pokazała jak bardzo się myliłem - frekwencja bardzo duża; doświadczeni modelarze pokazali co można wyciągnąć z "niesklejalnych" zestawów, a młodsi stażem lub wiekiem mogli bez specjalnych kosztów i kompleksów wziąć udział w zabawie. Pozdrawiam wszystkich uczestników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 Wstyd to by był jakbyś z tym 'prostym modelem' nie zdążył, a ty się zjawiasz siedem po dwudziestej trzeciej , -gratuluję , wiem że męczyły cię te kalki, ale nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 1 Marca 2012 Share Napisano 1 Marca 2012 Wstydu nie ma, a to, że dorobiłeś tylko drążek wcale nie znaczy, że masz czuć się gorszy Wybrałeś ciekawy i odbiegający od reszty model, wykonałeś go dość starannie i na czas. Jest ok. Jedyne co mi nie pasuje, to wspominane już w warsztacie prześwitujące kalki i "wtopa" z pasami na kadłubie. Tym nie mniej całość prezentuje się fajnie i będzie interesującym elementem kolekcji Gratuluję ukończenia i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi