Skocz do zawartości

[Standard] Mastercraft, RWD-8

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tadam!!!

Udało się Mam nadzieję, że będzie mi wybaczony brak rozbudowanego warsztatu, ze względu na iście ekspresowy czas, przynajmniej jak na mnie;)

Ostatni model zlepiłem w trzy dni jakieś... 25 lat temu, ale sam bym nie chciał widzieć tego, co mi z niego wtedy wyszło. Na ten, mam nadzieję, da się patrzeć...

O rety - 5 min;)

v2012022923491356367367.jpg

v2012022923491775869603.jpg

v2012022923491833516058.jpg

v2012022923492049073524.jpg

v2012022923492272834832.jpg

v2012022923493214707794.jpg

Dziękuję wszystkim za super frajdę!!!

Napisano

-zabójczy na krótkich dystansach - gratuluje - "przeszedłeś na gazetę"

Napisano

Szanowny Kolego Drabik

Nie dość, że kolega zasługuje na tytuł sprinterskiego mistrza, to jeszcze na ogromną pochwałę, bo model wygląda naprawdę świetnie! Udało Ci się prosto z pudła, bez żadnych dodatków, znakomicie oddać sylwetkę tego pięknego samolotu. Bardzo ładnie siadł metalizer, a w przejściu kolorów z czerwienią nie ma żadnych zakłóceń. Kalkomanie również wyglądają bardzo dobrze.

Jedyne czego tak naprawdę mi tutaj brakuje, to wash, ale zważywszy na ilość czasu w jakiej powstawał, mogę zrozumieć czemu go nie naniosłeś.

Gratuluję i pozdrawiam!

Kornik

Napisano

Miło mi bardzo:) Śmiać mi się trochę chce - bo czasami dochodzę do wniosku, że jak się na krótkich dystansach spinam wychodzi mi to lepiej niż długo i mozolnie;) Ale - jeszcze zapeszę i na dobre mi to nie wyjdzie...

Nad wash'em się zastanawiałem przez chwilę, ale: faktycznie czasu za wiele nie było i bałem się, że przy dość karykaturalnych w tym modelu ugięciach płótna mógłby nienajlepiej wypaść. Poza tym - wolę go na czymś potrenować zanim położę na model, zwłaszcza szybkościowy.

Pozdrawiam serdecznie!