Viper Napisano 2 Sierpnia 2007 Share Napisano 2 Sierpnia 2007 Thunderbirds używa L-39 do treningu ???? (nic mi na ten temat nie wiadomo i zawsze mnie to zastanawiało ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Sierpnia 2007 Share Napisano 2 Sierpnia 2007 Sypie głowe popiołem, najpierw wkleiłem, potem zobaczyłem że to nie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 2 Sierpnia 2007 Share Napisano 2 Sierpnia 2007 Oczywiscie - zespol reprezentacyjny USAF uzywa L-39 z cywilna rejestracja do lotow treningowych, a paliwo przywoza w buklakach z Meksyku. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viper Napisano 2 Sierpnia 2007 Share Napisano 2 Sierpnia 2007 Nie zauważyłem cywilnych rejestracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz Napisano 4 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2007 Czy te kalki naprawdę są takie straszne???? Trochę poszukałem w necie "elek"-39 i nawet mi się spodobał samolocik . Czy coś jeszcze powinienem wiedzieć o tych kalkach?? Aaa ten L-39 to dokładnie jaka wersja??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi