zloty Napisano 4 Marca 2012 Share Napisano 4 Marca 2012 Reggiane 2005 samolot o eleganckiej sylwetce w jednobarwnym zielonym kamuflażu. Model RS wydaję się całkiem przyzwoity, wgłębne linie, spasowalność na dobrym poziomie. Kilka fotek na potwierdzenie: pozd waśki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 5 Marca 2012 Share Napisano 5 Marca 2012 Czołem, fakt, model jest ciekawy i nieźle zrobiony. Powinieneś opiłować bardziej otwory pod podwozie w skrzydłach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 7 Marca 2012 Autor Share Napisano 7 Marca 2012 Czołem, fakt, model jest ciekawy i nieźle zrobiony. Powinieneś opiłować bardziej otwory pod podwozie w skrzydłach. Dzięki za czujność otwory już opiłowane. Igły siedzą w "makaronie".Poprawiłem wyloty kmów. pozdr waśki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 7 Marca 2012 Share Napisano 7 Marca 2012 Bardzo stary i jary sposób na wyloty, z bardzo cienkiej możesz zrobić imitacje loofek.0,1/0,2, są takie igły; strach się nie bać, nie czuć jak włażą w łapę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 1 Maja 2012 Autor Share Napisano 1 Maja 2012 surfacer ręczny preshiding i kolorek pozdrowaśki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 13 Maja 2012 Autor Share Napisano 13 Maja 2012 Zielony kolor położony niestety na białym pasie wyszły schodki,więc do poprawy. pozdrowaśki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 13 Maja 2012 Share Napisano 13 Maja 2012 Ciekawy modelik. Bacznie obserwuje. Super ci idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 24 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2012 Niestety musiałem wykąpać Reggiane w wamdzie Oto efekt po "liftingu" malarskim. pozdrowaśki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 29 Lipca 2012 Autor Share Napisano 29 Lipca 2012 Bliżej niż dalej... Jakościowo świetna kalkomania RS-u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 1 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2012 Wklejenie podwozia wymagało drobnych przycięć,ale wszystko jest jak najbardziej do poskładania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi