powerpablo Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Witam. Chciałbym zaprezentować ostatnio skończony model jednośladu. Jest to mój pierwszy motor tak wiec jest sporo do poprawienia przy następnym zmaganiu z motorkiem. Nie mniej jednak model cieszy moje oko stojąc w gablocie (tymczasowo). Model zbudowany prosto z pudła bez żadnych wodotrysków. Zapraszam do oglądania: Dziękuję za oglądanie i zapraszam do komentowania. Pozdrawiam Paweł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gobain Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 Jak dla mnie bajka Ten wydech przy silniku ma być taki zielony ? Czy to tylko na fotce tak wyszło ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartiniOCP Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 Na pewno świetnie wygląda za szybką. Jedno co bym zmienił to te widoczne łby śrubek na krzyżaka - trochę nie w skali. Poza tym, fajniutki. pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nugget Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Piękne foty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 To jest forum modelarskie! Przestań fotografować prawdziwe motocykle i umieszczać ich zdjęcia! Gratuluję świetnej pracy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts