powerpablo Napisano 10 Marca 2012 Share Napisano 10 Marca 2012 Witam. Chciałbym zaprezentować ostatnio skończony model jednośladu. Jest to mój pierwszy motor tak wiec jest sporo do poprawienia przy następnym zmaganiu z motorkiem. Nie mniej jednak model cieszy moje oko stojąc w gablocie (tymczasowo). Model zbudowany prosto z pudła bez żadnych wodotrysków. Zapraszam do oglądania: Dziękuję za oglądanie i zapraszam do komentowania. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobain Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Jak dla mnie bajka Ten wydech przy silniku ma być taki zielony ? Czy to tylko na fotce tak wyszło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Na pewno świetnie wygląda za szybką. Jedno co bym zmienił to te widoczne łby śrubek na krzyżaka - trochę nie w skali. Poza tym, fajniutki. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 Piękne foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 15 Marca 2012 Share Napisano 15 Marca 2012 To jest forum modelarskie! Przestań fotografować prawdziwe motocykle i umieszczać ich zdjęcia! Gratuluję świetnej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi