powerpablo Napisano 10 Marca 2012 Napisano 10 Marca 2012 Witam. Chciałbym zaprezentować ostatnio skończony model jednośladu. Jest to mój pierwszy motor tak wiec jest sporo do poprawienia przy następnym zmaganiu z motorkiem. Nie mniej jednak model cieszy moje oko stojąc w gablocie (tymczasowo). Model zbudowany prosto z pudła bez żadnych wodotrysków. Zapraszam do oglądania: Dziękuję za oglądanie i zapraszam do komentowania. Pozdrawiam Paweł Cytuj
Gobain Napisano 11 Marca 2012 Napisano 11 Marca 2012 Jak dla mnie bajka Ten wydech przy silniku ma być taki zielony ? Czy to tylko na fotce tak wyszło ? Cytuj
MartiniOCP Napisano 11 Marca 2012 Napisano 11 Marca 2012 Na pewno świetnie wygląda za szybką. Jedno co bym zmienił to te widoczne łby śrubek na krzyżaka - trochę nie w skali. Poza tym, fajniutki. pzdr. Cytuj
Gerd Napisano 15 Marca 2012 Napisano 15 Marca 2012 To jest forum modelarskie! Przestań fotografować prawdziwe motocykle i umieszczać ich zdjęcia! Gratuluję świetnej pracy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi