ccsrally Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 korzystajac z okazji pstryknąłem kilka fotek.milego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmorka Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Ładna rajdóweczka i piękne czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Piękna Celika naszego najlepszego kierowcy w historii, chyba sobie taką zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 13 Marca 2012 Share Napisano 13 Marca 2012 Model przyjemny ale bardzo razi brak linii podziału, szczególnie w miejscach kalki - drzwi wyglądają jakby były zaklejone folią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 13 Marca 2012 Share Napisano 13 Marca 2012 Świetny model, robi wrażenie Model przyjemny ale bardzo razi brak linii podziału, szczególnie w miejscach kalki - drzwi wyglądają jakby były zaklejone folią. Od siebie dodam jeszcze brak napisów na przedniej prawej oponie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccsrally Napisano 14 Marca 2012 Autor Share Napisano 14 Marca 2012 bo to zapas i miał juz kilka kilometrów oesowych za sobą a tak poważnie to mam kilka kół od celiki i dopiero jak fotki robiłem to zauważyłem że jest założona opona bez kalek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lalas2000 Napisano 16 Marca 2012 Share Napisano 16 Marca 2012 Super wygląda twoja Celica tylko troche brak mi lini podziału reszat igła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi