Mikele Napisano 14 Marca 2012 Napisano 14 Marca 2012 Szczęśliwym trafem udało mi się kupić model niemieckiego śmigłowca Bo-105. Z zestawu wykonać można wersję wielozadaniową bądź przeciwpancerną. Pudełko: Instrukcja: Kalkomanie: Wypraski: Kilka szczegułów: Jak na model z 1988 roku jakość części jest rewelacyjna, porównywalna z dzisiejszymi standardami, tyle tylko, że pulpit przedni jest płaski a zegary są odwzorowane na kalkomanii. W moim egzemplarzu na jednym elemencie przezroczystym (boczna szyba przednich prawych drzwi) jest ślad po wpychaczu, ale powinien być łatwy do usunięcia. Linie podziałowe i nitowanie wygląda dobrze, ale rozkładu z planami nie porównywałem (bo nie mam;) ), niemniej jednak nie biją po oczach. Układ wydechowy i prowadnice pod kontenery z pociskami ppk są mocno uproszczone i będzie nad nimi sporo pracy, ale nie jest to jakiś przesadnie wielki problem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi