Apache Napisano 21 Czerwca 2012 Share Napisano 21 Czerwca 2012 Wygląda fajnie. Jedyne co mi się nie podoba to te lusterka. Morze lepiej by to wygładało jak by nałożyć na nie jeszcze warstwe lakieru błyszczącego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 21 Czerwca 2012 Share Napisano 21 Czerwca 2012 No - jest lepiej...a kolega ''marudził '' o braku zainteresowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin93 Napisano 2 Października 2012 Autor Share Napisano 2 Października 2012 Ostatnio dokończyłem "Guardiana", teraz tylko pstryknąć fotki do galerii Dawać go do galerii czy coś jeszcze poprawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Października 2012 Share Napisano 2 Października 2012 Mnie się podoba jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 2 Października 2012 Share Napisano 2 Października 2012 Mi również, bardzo ładnie Ci to brudzenie wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi