Majutek Napisano 12 Listopada 2012 Share Napisano 12 Listopada 2012 Łoooo..... piękna kolekcja skakanek się szykuje też chciałbym mieć taką (A do wszystkich będziesz miał taką podstawkę jak do hvezdy ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 12 Listopada 2012 Share Napisano 12 Listopada 2012 Piekne maszyny tam masz, naprawde jest na co popatrzec. Jedyna uwaga - przednie opony, o ktorych Ci juz pisalem, jak chcesz je uzyc to jest ok, ale moim zdaniem maja o wiele za duzy profil w stosunku do oryginalu i do tylnych opon, mysle, ze jakbys zrobil ss-y sam ze standardowych opon, nie od naczepy, to by to o wiele lepiej wygladalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick Napisano 12 Listopada 2012 Autor Share Napisano 12 Listopada 2012 Majutek - co do podstawki chciałbym coś innego, a może coś wspólnego dla wszystkich ... się pomyśli Tomeka6 - co do opon, to zastosowałem dokładnie ten sam komplet co do Hvezdy. Na razie jest takie wrażenie, ponieważ wszystko jest tylko tak "na sucho poskładane" i tylne nadkola leżą na oponie, możnaby powiedzieć że opony wpadły w nadkola. Tak samo jak przedni pas jest położony ino na ramie i jest wyżej niż to będzie miało miejsce po prawidłowym montażu. Jak będę składał wszystko "cuzamen do kupy" to zobaczę jak będzie to wyglądało i wezmę pod uwagę twoją propozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 13 Listopada 2012 Share Napisano 13 Listopada 2012 Maverick mam prosbę czy mogłbyś mi podać jakiego rodzaju papieru używasz do kalki do drukarki atramentowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcus05 Napisano 16 Listopada 2012 Share Napisano 16 Listopada 2012 Nie komentuje, obserwuje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick Napisano 27 Listopada 2012 Autor Share Napisano 27 Listopada 2012 pomału zbliżam się do końca końców wnętrza Nostalgii zdjęcia niestety nie oddają kolorów i są duże przekłamania (lampa), a w dzień fotki dopiero mogę zaktualizować przez weekend, ale do rzeczy ... najpierw drzwi "gołe" następnie już z wykończeniem ... (tutaj wydać również przekłamania na fotkach Nostalgii w 1:1) podsufitka wraz z leżanką i panelem od klimy ... część "carów" wraz ze schowkami ... boczne zwierciadła i tylny panel ... by the way ... czy ktoś może widział co tam jest w tym panelu na środku ?? Jakoś nie natrafiłem na żadną fotkę i nie wiem jaki motyw tak jest uwidoczniony przerobiona kierownica, dołożona imitacja drewna na dj-owskiej konsoli, obicie powietrznego stelaża foteli z charakterystycznym napisem "Scandicar" oraz coś co najwięcej dało popalić ... a mianowicie przerobienie wnęki z zegarami ... kolejne elementy pseudo-drewna oraz centralny dodatek na kubki ... kolejne ujęcie "z boku" ... aaa no i dorobiłem coś co nie wiem jak nazwać stelaż do schodków, wykończenie pod kabiną ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajdak83 Napisano 27 Listopada 2012 Share Napisano 27 Listopada 2012 Prze Kozak!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 28 Listopada 2012 Share Napisano 28 Listopada 2012 ta wnęka na ubrania po lewej stronie była w wersji z niskim dachem ;| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 28 Listopada 2012 Share Napisano 28 Listopada 2012 Kawal swietnej roboty z tym wnetrzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick Napisano 2 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2012 przez weekend niewiele, ale ...... zawsze ... coś jeszcze szlifowanie i cała otoczka związana z wstępnym malowaniem i nałożeniem "ala-chromu" powstała krateczka na stopień pałąk dachowy ... przedni ... i mała przymiarka przez założeniem instalacji elektrycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 2 Grudnia 2012 Share Napisano 2 Grudnia 2012 Coz moge tu napisac,.... rewelacja po prostu! Tylko tak sie zastanawiam, bo skoro wszystko zrobiles tak perfekcyjnie, to czemu nie wstawiles prawdziwej siatki na grill zamiast tego plastiku? Moim zdaniem wygladalo by to swietnie, ale..... co tam, i tak ten model bedzie z gornej polki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yakuza Napisano 3 Grudnia 2012 Share Napisano 3 Grudnia 2012 KOZAK !!! Pełny profesjonalizm !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 3 Grudnia 2012 Share Napisano 3 Grudnia 2012 A ja mam tylko pytanie odnośnie tych orurowań. One są z ramek od części tak? Jaką metodą je formowałeś, że wyglądają tak idealnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick Napisano 3 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2012 Dziękuję za opinie Co do pałąków to wykonane są z ramek, gięte na ciepło za pomocą świeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 3 Grudnia 2012 Share Napisano 3 Grudnia 2012 Hmm mi jakoś średnio to zawsze wychodziło, ale cóż, trzeba trenować A tak w ogóle to zajmujesz się robieniem kalek dla zainteresowanych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 3 Grudnia 2012 Share Napisano 3 Grudnia 2012 Pałąk dachowy jest a halogeny kupujesz czy sam robisz? Jak dla mnie srodek troche za czerwony ale ogólnie oki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi_td1 Napisano 7 Grudnia 2012 Share Napisano 7 Grudnia 2012 Pałąk dachowy jest a halogeny kupujesz czy sam robisz?Jak dla mnie srodek troche za czerwony ale ogólnie oki. Kolega robi model wg oryginału więc nie marudzimy na temat koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 8 Grudnia 2012 Share Napisano 8 Grudnia 2012 No własnie, a wg orginału wnetrze jest ciemniejsze...Nie marudze tylko wyrazam swoją opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick Napisano 8 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2012 powolutku ... z chlebusiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 8 Grudnia 2012 Share Napisano 8 Grudnia 2012 Lepiej by wyglądało gdybyś zrobił z blaszki. Odpowiednia grubość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yakuza Napisano 8 Grudnia 2012 Share Napisano 8 Grudnia 2012 Nie noo jest kozacko Styren lepszy w obróbce, łatwiejszy Te otworki nie są aby za duże ? W 1/1 są mniejsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick Napisano 9 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2012 Nie noo jest kozacko Styren lepszy w obróbce, łatwiejszy Te otworki nie są aby za duże ? W 1/1 są mniejsze... zobacz na Hvezdę, są dokładnie takie same ... trzeba brać pod uwagę ramki wokół halogenu ciutkę chromu ... niestety wszystkie te "orurowania" muszę na samym początku zamontować, celem pewnego wyzwania, niemniej jednak wiem, że będzie to bardzo uciążliwe przy manewrowaniu kabiną w dalszych etapach składania tego "lego" - nawet się zrymowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick Napisano 16 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2012 mimo późnej pory trzymam się nie najgorzej, wobec tego wrzucam małe co nie co ... trochę zabawy było, ale ... z efektu jestem zadowolony dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 16 Grudnia 2012 Share Napisano 16 Grudnia 2012 Że niby jak włożyłeś tam diody? Szacunek dla ciebie. Oświetlenie robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 16 Grudnia 2012 Share Napisano 16 Grudnia 2012 Piekna rzecz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi