michukosa Napisano 22 Marca 2012 Share Napisano 22 Marca 2012 Witam wszystkich serdecznie ! Obiecuję, że przy następnym modelu uruchomię pierwszy warsztat, czego tu zabrakło. Jest to mój czwarty pojazd pancerny. Pierwszy malowany pod koniec prac aero.(Gdyż niedawno nabyłem.) Po wrzuceniu fotek zauważyłem parę niedoróbek m.in. niezaszpachlowaną lufę i drobne ubytki farby. (Nie malowałem na podkładzie, ponieważ nie posiadałem, a z doświadczenia przekonałem się, że Vallejo to delikatna farba.) Po zakupie benzyny do zapalniczek za terpentynę nareszcie zaczął wychodzić wash, ale efekt i tak jest niezadowalający. Miałem problem z wycieraniem nadmiaru wacikami, gdyż szarpały się na pancerzu pełnym śrubek i innych duperelków. Pozdrawiam i zapraszam do oceny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 22 Marca 2012 Share Napisano 22 Marca 2012 Witam ogólne wrażenia pozytywne całość wygląda dobrze ,trochę za mało łosz wytarty ,narzędzia pomalował bym inaczej no i kilka niedoróbek by się znalazło ,niebieskie reflektory wygladają słabo, gąski nie styrane /brak wyszlifowanych miejsc/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Marca 2012 Share Napisano 22 Marca 2012 Podoba mi się, a co do uwag - patrz wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 23 Marca 2012 Share Napisano 23 Marca 2012 Możesz powiedzieć co jest za zestaw ?? Model dobrze wykonany ale dlaczego nie pomalowałeś bandaży.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 23 Marca 2012 Share Napisano 23 Marca 2012 Ładnie ale trochę razi ( zwłaszcza na zdjeciu ) nienawiercona luga i wydaje się że z prawej strony ma zielone "oponki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michukosa Napisano 23 Marca 2012 Autor Share Napisano 23 Marca 2012 Jest to ,,BMP-3 with Upgrade Armour'' 00365. Mam świadomość tego, że jest kilka niedoróbek. Gdy nadejdzie chęć, postaram się poprawić większość zauważonych przez Was braków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi