MrDyzio Napisano 26 Marca 2012 Share Napisano 26 Marca 2012 Ostatnio wyciągnąłem z zapasów całkiem niezłą figurkę, kupioną jakiś czas temu z Cool Minis or Not. Sprzedają ją pod nazwą Blanca DeLuxe, ale u mnie dostała nową tożsamość - Agent Nina. Najpierw usunąłem minimalne nadlewki i wygładziłem ślady łączenia formy. Rozwierciłem lufy, dodałem mocujące druty w stopach i skleiłem figurkę w całość. Jednocześnie zabrałem się za szykowanie podstawki, do której użyłem resztek żywicznego bruku i włoskiego drugowojennego słupka. W ciągu ostatnich kilku wieczorów znalazłem nieco czasu by dokończyć ten niewielki projekt. Kiedy Nina spokojnie schła, zająłem się podstawką, którą pomalowałem kilkoma odcieniami szarości. Na to poszło kilka płukanek, by uniknąć zbytniej monotonii. Na koniec dodałem kępki trawy i podmalowałem kwiatki. Kiedy wszystko już wyschło, umieściłem figurkę na podstawce. Agent Nina gotowa do akcji Mam nadzieję, że się podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 26 Marca 2012 Share Napisano 26 Marca 2012 Dodaj łuski ! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Marca 2012 Share Napisano 26 Marca 2012 Fajna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 27 Marca 2012 Autor Share Napisano 27 Marca 2012 Fajna praca. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 27 Marca 2012 Share Napisano 27 Marca 2012 "Spirytus nie dziewczyna" Świetna robota! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 27 Marca 2012 Autor Share Napisano 27 Marca 2012 "Spirytus nie dziewczyna" Świetna robota! Pozdrawiam Kornik Dzięki Korniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi